Mogelijkheden

 

Meubel stofferen

Stoffering

U wilt uw meubel een tweede leven geven? Dat kan bij stoffeerderij Mostert. Wat zijn de mogelijkheden? Wij kunnen uw meubels geheel restaureren en stofferen, zodat deze weer als nieuw zijn en jaren mee kunnen. Na verloop van tijd worden ook de vullingen slapper en zachter. Ook die kunnen gerepareerd of vernieuwd worden.

 

Caravan en Boot Stofferen

StofferingCaravan – Boot kussens en interieurs kunnen bij ons opnieuw gestoffeerd worden. Ook nieuwe kussens en maatwerk kunnen door ons geleverd worden. Alles kan geheel naar uw wensen aangepast worden. Er worden bij kussens ritsen geplaatst voor een eventuele was beurt en speciaal voor boten is er stof en kunstleer die zelfs zeewater bestendig zijn.

 

Auto Bekleding

MogelijkhedenStoffeerderij Mostert heeft een samenwerkings verband met HD Autobekleding. Deze heeft al meer als 30 jaar ervaring op het gebied van het bekleden van auto interieurs. De mogelijkheden voor de auto stoffering zijn o.a. de voorstoel, achterbank, deurpaneel, hemel. Alles wordt zelf gemaakt zoals het oude ambachtelijke. Hierbij worden materialen gebruikt als leer, kunstleer en orginele autostoffen.

 

Medische en Revalidatie Stoffering

Bij medische en revalidatie kunt u denken aan een tandartsstoel, massagetafel, behandeltafel, sta-op fauteuil, aanpassingen van zittingen, rugleuningen enzovoorts. De mogelijkheden zijn te over.

 

Fitness Meubilair

Ook het fitness meubilair kunnen worden bekleedt met kunstleer voor de zware belasting.

Genoeg mogelijkheden voor al uw wensen.

Reacties zijn gesloten.