Stoffeermateriaal

stoffeermateriaalGoed stoffeermateriaal is de basis voor een mooi eind resultaat. Even belangrijk is onze kennis om deze stoffeer materialen op de goede manier te verwerken.

 

Meubelstoffen

Uw meubels worden weer als nieuw met een andere meubelstof. Voor deze toepassing kan ook weer leer en kunstleer gebruikt worden. Door de grote variatie is er voor iedereen een stof met de juiste kleur te vinden. U kunt kiezen voor glad, grof, effen, gestreept, geruit enzovoorts. Wellicht is de stoffentool een uitkomst om thuis alvast te kijken welke stoffen en kleuren er mogelijk zijn. Zie de video voor de uitleg van de stoffentool.

 

 

Schuimrubber

Voor zowel autostoelen en achterbank als meubels en kussens zijn er vullingen te verkrijgen in verschillende hardheden en toepassingen. Het is altijd raadzaam om ervoor aan te geven welke hardheid u wilt. Vullingen kunnen geheel naar wens gemaakt worden in iedere vorm.

 

Losse Verkoop Stoffeermateriaal

U kunt bij ons ook het losse materiaal verkrijgen. Alles kan voor u besteld worden en in de meeste gevallen na twee dagen opgehaald. Zodra het materiaal binnen is bellen wij direct zodat u zelf aan de slag kunt.

Reacties zijn gesloten.